Yhdistelmätuotteet

M-Nutritionin yhdistelmätuotteet on kehitetty auttamaan kuntoilijoita ja urheilijoita saavuttamaan optimaalisen kehityksen. Sarjan tuotteet ovat yhdistelmiä parhaista raaka-aineista, jotka yhdessä tehostavat päivittäisen harjoittelusi tuloksia.

Anabolic Overdrive
MARKKINOIDEN KEHITTYNEIN PALAUTUSJUOMA

Anabolic Overdrive on huipputehokas palautusjuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille. Anabolic Overdriven koostumus on tieteellisesti kehitetty nopeuttamaan palautumista sekä tehostamaan lihasmassan ja -voiman kasvua. Anabolic Overdrive sisältää laadukasta hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia (HydroISO), hiilihydraatteja, kreatiinia, C-vitamiinia ja aminohappoja. Anabolic Overdrive maistuu herkulliselta ja raikkaalta sekä liukenee helposti nesteeseen.

Ravintosisältö ja käyttöohje

Ravintosisältö Orange

Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (84 g) viiteen desilitraan vettä. Nauti välittömästi harjoittelun jälkeen.

Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

X

Maut: Appelsiini
Pakkauskoko: 5 kg

Osta

Appelsiini, 5 kg

BCAA 411
Aminohappovalmiste

BCAA 411 sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia erinomaisessa 4:1:1 suhteessa.BCAA 411 imeytyy helposti ja tuottaa nopeaa polttoainetta koviin suorituksiin. Haaraketjuiset aminohapot edistävät lihaskasvua ja estävät lihasten hajoamista. Jokainen annos sisältää suuren määrän puhtaita haaraketjuisia aminohappoja. BCAA 411 sekoittuu helposti mihin tahansa nesteeseen ja urheilujuomaan.

Ravintosisältö ja käyttöohje

Ravintosisältö Cola
Ravintosisältö Peach
Ravintosisältö Tropical-Watermelon
Ravintosisältö Red Candy

Käyttöohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (n. 10 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

X

Maut: Trooppinen Vesimeloni, Cola, Persikka, Red Candy ja Sitruuna-Lime
Pakkauskoko: 500 g

Osta

Cola, 500 g

Osta

Trooppinen Vesimeloni, 500 g

Osta

Persikka, 500 g

Osta

Punainen Karamelli, 500 g

Osta

Sitruuna-Lime, 500 g

EAA+
Aminohappovalmiste

EAA+ on tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuva aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. Suurin osa tuotteen sisältämistä amino-hapoista on haaraketjuisia (BCAA). EAA+ stimuloi tehokkaasti lihaskasvua ja estää lihasten hajoamista. EAA+ sisältää lisäksi sitrulliinimalaattia, joka estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. EAA+ sisältää myös histidiiniä ja B6-vitamiinia. Histidiini tehostaa sitrulliinista saatavia hyötyjä ja B6-vitamiini vaikuttaa aminohappoaineenvaihduntaan.

Ravintosisältö ja käyttöohje

Ravintosisältö Fruit punch
Ravintosisältö Lemon

Ravintosisältö Green Apple

 

Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (n. 10 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

X

Maut: Hedelmäpunssi, vihreä omena, päärynä ja sitruuna
Pakkauskoko: 500 g

Osta

Hedelmäpunssi, 500 g

Osta

Vihreä omena, 500 g

Osta

Sitruuna, 500 g

Osta

Päärynä

Ultimate Sports Drink, 500g
KORKEALAATUINEN URHEILUJUOMA

Ultimate Sports Drink on täysin uudenlainen urheilujuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille. Se sisältää huippulaadukkaita ja todella nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja (Cluster Dextrin®), proteiineja (PeptoPro®) ja elektrolyyttejä. Ultimate Sports Drink parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä harjoituksen aikana, tehostaa palautumista ja soveltuu energiatankkaukseen. Ultimate Sports Drinkin sisältämä korkealaatuinen Pepto-Pro®-proteiini (sisältää 80% Di- ja Tripeptidejä) imeytyy välittömästi, minkä ansiosta lihakset saavat rakennusaineita
nopeasti ja palautuminen tehostuu. Korkealuokkainen Cluster Dextrin®-hiilihydraatti edistää lihasten palautumista intensiivisessä ja pitkäkestoisessa liikunnassa. Ultimate Sports Drink maistuu herkulliselta ja raikkaalta sekä liukenee helposti nesteeseen.

Ravintosisältö ja käyttöohje

Ravintosisältö

Käyttöohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (n. 50 g) jauhetta noin 5 desilitraan vettä.

X

Maut: Caipirinha
Pakkauskoko: 500 g

Osta

Caipirinha, 500 g