Premium-tuotteet

M-NUTRITION PREMIUM-tuotteet ovat nimensä mukaisesti parhainta mahdollista laatua. PREMIUM-tuotteet on valmistettu valikoiden vain korkealuokkaisimmat ja laadukkaimmat raaka-aineet mausta tinkimättä.

Sarjan tuotteet edustavat yrityksen perusarvoja: innovatiivisuus, laatu ja tinkimättömyys kaikilla osa-alueilla. Sarjasta löydät ainutlaatuiset tuotteet arjen eri tilanteisiin työpäivän kahvitauosta viikonlopun herkkuhetkeen. Sarjan tuotteiden avulla voit päivittää arjen valintojasi ja siten viedä terveytesi ja hyvinvointisi seuraavalle tasolle.

Coffee Break
Kahviproteiinijuomajauhe

Coffee Break on täysin uudenlainen & innovatiivinen kahvielämys! Coffee Break on muutakin kuin kahvin makuinen proteiinijauhe – se on aitoa Kolumbialaista kahvia ja se sisältää kaikki proteiinin hyödyt! Coffee Break:n proteiinilähteenä on käytetty korkealaatuista, lämpöstabiilia heraproteiinijauhetta joka säilyttää rakenteensa ja koostumuksensa myös kuumaan veteen sekoitettuna. Voit siis valmistaa Coffee Break:n aivan normaalin pikakahvin tapaan! Coffee Break on erinomainen tapa lisätä päivääsi terveellinen kahvihetki tukemaan tasapainoista ruokavaliotasi!

Coffee Break on lisäksi täysin laktoositon ja gluteeniton, ja Black Coffee -maku ei sisällä lainkaan makeutusaineita

Ravintosisältö ja käyttöohje

Ravintosisältö Black Coffee
Ravintosisältö Cafe Latte
Ravintosisältö Chai Latte
Ravintosisältö Choco Mochaccino

Käyttöohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (15 g) jauhetta noin kahteen desilitraan kuumaa (HUOM! EI KIEHUVAA) vettä. Nauti 1-3 annosta päivässä.

Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

X

Maut: Black Coffee, Cafe Latte, Chai Latte tai Cafe Mochaccino
Pakkauskoko: 300 g

Osta

Black Coffee, 300 g

Osta

Cafe Latte, 300 g

Osta

Chai Latte, 300 g

Osta

Cafe Mochaccino, 300 g