Valmisjuomat (BCAA & Mania)

M-NUTRITION Valmisjuomatuoteperheestä löydät supersuositut BCAA-juomat ja pirteän tehokkaat Mania Before Workout -tehonlisääjät, jotka tuovat piristystä arkeen ilman lisättyä sokeria, turhia lisä- tai säilöntäaineita ja tietenkin täysin vegaanisena!

M-NUTRITION BCAA on BCAA-juoma, jonka ylivertaisen raikas maku on itse koettava. Jokainen viidestä ihanasta makuvaihtoehdosta on kuin tuulahdus kesää purkitettuna: saatavilla on esimerkiksi päärynän, mansikan ja persikan makuiset juomat. Nimensä mukaisesti se olennainen juttu M-NUTRITION BCAA-juomassa ovat elimistölle tärkeät haaraketjuiset aminohapot (BCAA), joita nauttiessasi saat lihaksille välttämättömiä rakennusaineita helposti ja nopeasti. Lisäksi juomien koostumusta terhakoittaa valikoima arvokkaita vitamiineja.

M-NUTRITION Mania Before Workout on aivan uudenlainen tehonlisääjä, joka on valmis nautittavaksi heti ilman sekoittelua ja sheikkaamista. Hiilihapotettu Mania Before Workout maistuu ylivoimaisen raikkaalta ja tölkilliseen juomaa on pakattu kunnon satsi tehokkaita ainesosia terävöittämään harjoittelusi ihan uudelle tasolle. Nappaa siis treenikassiin Mania Before Workout ja olet valmis. Heti.

Tutustu tuotteisiin alta ja tilaa omasi klikkaamalla verkkokauppalinkkejä!

BCAA, 330 ml
BCAA-juoma

M-NUTRITION BCAA, 330 ml on BCAA-juoma, jonka ylivertaisen raikas maku on itse koettava. Jokainen viidestä ihanasta makuvaihtoehdosta on kuin tuulahdus kesää purkitettuna. Villi Wild Strawberry, ripauksella punaista greippiä ryyditetty pirskahteleva Pink Lemonade, raikas Strawberry-Pineapple Lemonade, pirteä Pear Lemonade ja kesäisen raikas Summer Peachy Lemonade hemmottelevat makuaistiasi raikkailla, luonnollisilla aromeillaan. Joten jos aiemmin olet pettynyt BCAA-juomien makuun, niin ei tule käymään nyt!

M-NUTRITION BCAA-juomassa nimensä mukaisesti se olennainen juttu ovat elimistölle tärkeät aminohapot, joita nauttiessasi saat lihaksille välttämättömiä rakennusaineita helposti ja nopeasti. Juomassa on mukana myös vitamiineja, kuten biotiinia tukemaan ihon ja hiusten hyvinvointia sekä foolihappo ja B6- ja B12-vitamiinit parantamaan suorituskykyäsi. D-vitamiini puolestaan huolehtii niin luuston kuin lihastenkin hyvinvoinnista. Kofeiinia juomamme sisältää sen verran, että saat varmasti mukavan annoksen pirskahtelevaa lisäenergiaa!

Testaa siis M-NUTRITIONin BCAA-juoma ja löydä oma suosikkisi!

Näringsvärde och bruksanvisning:

Ravintosisältö (voi vaihdella makukohtaisesti)

100 ml / 330 ml

Energia/energi/energy 15 Kj/3.6kcal / 49.5Kj/11.9 kcal

Rasva/fett/fat 0 g 0 g

josta tyydyttynyttä/varav mättat fett/of which saturated 0 g / 0 g

Hiilihydraatit/kolhydrater/carbohydrates 0 g / 0 g

Joista sokereita/varav sockerarter/of which sugar 0 g / 0 g

Kuitua/fibrer/fiber 0 g / 0 g

Proteiini/protein 0.9 g* / 3 g*

Suola/salt 0 g / 0 g

D3-vitamiini/vitamin D3/D3 vitamin 1.5 mcg 30%** / 5 mcg 100 %**

B6-vitamiini/vitamin B6/B6 vitamin 0.42 mg 30%** / 1.4 mcg 100%

Foolihappo/folsyra/folic acid 60 mcg 30%** / 200 mcg 100**

Biotiini/biotin 15 mcg 30%** / 50 mcg 100%**

B12-vitamin/vitamin B12/B12 vitamin 0.9 mcg 36%** / 3 mcg 100%**

Ainesosat: hiilihapotettu vesi, haaraketjuiset aminohapot BCAA (L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini), aromit, happamuudensäätäjät (sitruunahappo), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), vitamiinit (B6-vitamiini, foolihappo, D-vitamiini, B12-vitamiini)

Niin ihania kuin M-Nutrition BCAA-juomat ovatkin, ethän käytä niitä enempää kuin yhden tölkillisen päivässä. Korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi emme suosittele juomaa lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää kofeiinia 200 mg/tölkki.

X

Smaker: Peachy Summer Lemonade, Strawberry-Pineapple Lemonade, Pear Lemonade, Pink Lemonade, Wild Strawberry
Vikt: 330 ml

Köp

Yksittäiset tölkit (330 ml)

Köp

6 tölkin pakkaukset

Köp

24 tölkin pakkaukset

Mania Before Workout, 330 ml
Tehonlisääjä

M-NUTRITION Mania Before Workout on aivan uudenlainen tehonlisääjä, joka on valmis nautittavaksi heti ilman sekoittelua ja sheikkaamista. Hiilihapotettu Mania Before Workout maistuu ylivoimaisen raikkaalta ja tölkilliseen juomaa on pakattu kunnon satsi tehokkaita ainesosia terävöittämään harjoittelusi ihan uudelle tasolle. Nappaa treenikassiin Mania Before Workout ja olet valmis. Heti.

M-NUTRITION Mania Before Workout sisältää lukuisia treenitehoa ja vireystilaa tehostavia ainesosia. Vahva annos kofeiinia lisää vireystilaa ja edistää suorituskykyä kaikissa urheilulajeissa. L-Sitrulliini-DL-Malaatti ja Beta-alaniini ehkäisevät maitohappojen kertymistä lihaksiin ja estävät lihasten väsymistä kovan harjoittelun aikana. Asetyyli-L-Karnitiini edistää elimistön rasvavarastojen käyttöä energianlähteenä, joka taas edistää sekä treenitehoa että tehostaa rasvanpolttoa. Teobromiini on kaakaon sisältämä luonnollinen ainesosa edistämään vireystilaasi vieläkin terävämmäksi.

Mania Before Workoutin ylivoimaisen raikkaat maut ja kevyt hiilihapotus kruunaavat tämän 100 % vegaanisen tehojuoman! Testaa ja ihastu!

Näringsvärde och bruksanvisning:

Ravintosisältö/näringsvärde/supplement facts per 100 ml & per annos 330 ml:
Energia/energi/energy 0 kJ/0 kcal & 0 kJ/0 kcal
Rasva/fett/fat 0 g & 0 g
Hiilihydraatit/kolhydrater/carbohydrates 0 g & 0 g
josta sokereita/varav sockerarter/of which sugar 0 g & 0 g
Kuitu/fibrer/fiber 0 g & 0 g
Proteiini/protein 0 g & 0 g
Suola 0 g & 0 g
D3-vitamiini/vitamin D3 1,5 mcg (30 %*) & 5 mcg (100 %*)
B6-vitamiini/vitamin B6 0,42 mg (30 %*) & 1,4 mg (100 %*)
Foolihappo/folsyra/folic acid 60 mcg (30 %*) & 200 mcg (100 %*)
Biotiini/biotin 15 mcg (30 %*) & 50 mcg (100 %*)
B12-vitamiini/vitamin B12 0,9 mcg (36 %*) & 3 mcg (100 %*)

Aktiiviainesosat per annos (330 ml)
Sitrulliini-DL-Malaatti/Citrullin-DL-Malat/Citrulline-DL-Malate 4000 mg
Beta-alaniini/Beta-alanin/Beta-alanine 3000 mg
Teobromiini/teobromin/theobromine 100 mg
Asetyyli-L-Karnitiini/Acetyl-L-Karnitin/Acetyl-L-Carnitine 100 mg
Kofeiini/Koffein/Caffeine 200 mg
Inositoli/Inositol 100 mg
Tauriini/Taurin/Taurine 1000 mg

AINESOSAT Pineapple Smash: hiilihapotettu vesi, sitrulliini-DL-malaatti, beeta-alaniini, tauriini, teobromiini, hapotusaine (omenahappo), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K),kofeiini, makuaineet, asetyyli-L-karnitiini, inositoli, väriaine (E160a).

AINESOSAT Sweet Blackcurrant: hiilihapotettu vesi, sitrulliini-DL-malaatti, beeta-alaniini, tauriini, teobromiini, hapotusaine (omenahappo), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), kofeiini, makuaineet, asetyyli-L-karnitiini, inositoli, väriaine (E163).

Käyttösuositus: enintään yksi tölkki päivässä. Nauti n. 30-60 minuuttia ennen harjoittelua. Korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi emme suosittele juomaa lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää kofeiinia 200 mg/tölkki.

X

Smaker: Pineapple Smash & Sweet Blackcurrant
Vikt: 330 ml

Köp

Yksittäiset tölkit (330 ml)

Köp

6 tölkin pakkaukset

Köp

24 tölkin pakkaukset