Hälsoprodukter

M-Nutritions högklassiga hälsoprodukter lämpar sig utmärkt för alla som är intresserade av att upprätthålla sin hälsa. Produkterna innehåller endast rena naturliga råvaror och urvalet består av de viktigaste vitaminerna och spårämnena som behövs för kroppens välmående.

Strong Multivitamin & Mineral
MULTIVITAMIN

Strong Multivitamin & Mineral har tagits fram för att komplettera det dagliga näringsintaget. Preparatet innehåller alla vitaminer och mineraler som behövs i kroppen i optimala förhållanden. Strong Multivitamin & Mineral bland annat främjar den allmänna hälsan, stimulerar musklernas och skelettets funktion samt stärker immuniteten.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 2 kapslar daglig. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus. Den rekommenderade dosen får ej överskridas.

X

Vikt: Vegetarian Capsules, 100 kaps. (80 g)

Köp

Vegetarian Capsules, 100 kaps. (80 g)

Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore®

Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore® är en avancerad produkt för matsmältningen. Produkten bryter effektivt ned kolhydrater, fetter, fibrer och protein. Brist på enzymer kan bero på en kombination av ålder, kost och levnadsvanor. Bristerna kan leda till olika störningar i matsmältningskanalen, såsom luftbesvär och svullnad. Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore® är avsedd att förbättra matsmältningen och stimulera tarmfunktionen. LactoSpore® är ett probiotikum som kan förvaras i rumstemperatur.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: ta 1 kapsel med varje måltid. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: Vegetarian Capsules, 100 kaps. (40,5 g)

Köp

Vegetarian Capsules, 100 kaps. (40,5 g)

Probiotic LactoSpore® Multi-Billion Spores
Maitohappobakteeri

Probiotic Lactospore on täysin uusi ja innovatiivinen probioottivalmiste, joka sisältää 5 miljardia bakteerikantaa kapselia kohden. Nämä bakteerikannat auttavat kasvattamaan hyvän suolistoflooran ja ne voivat myös korjata stressin, antibioottien ja suolisto-ongelmien vahingoittamaa bakteerikantaa. Probiotic Lactospore -maitohappobakteerit selviytyvät vatsalaukussa vaikeimmissakin olosuhteissa haponkestävässä kapselissa ja kulkeutuvat siten helposti ruoansulatuskanavan läpi suolistoon, jossa niistä saadaan paras hyöty. Probiotic Lactospore on edistynyt probiootti, joka säilyy muista maitohappobakteereista poiketen myös huoneenlämmössä.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Ravintosisältö keskimäärin per 1 kapseli:

Bacillus Coagulans (LactoSpore) 333 mg* (5 miljardia bakteeria)

*15 miljardia bakteeria per gramma

Käyttöohje: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

X

Vikt: Vegetarian Capsules, 60 kaps.

Köp

Vegetarian Capsules, 60 kaps.

Glucosamine 800 mg
GLUKOSAMIN

Glukosamin är en byggsten som behövs i brosk, kotmellanskivor, ledytor och ledvätska. Glukosamin har en avgörande betydelse för broskets smidighet, uthållighet och funktion. Glucosamine lämpar sig särskilt för personer som hårdtränar inom belastande idrottsgrenar och personer som har ett fysiskt tungt arbete. Glucosamine kan också användas av personer med ledproblem.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 2 kapslar daglig. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 100 Vegetarian Capsules (81 g)

Köp

Vegetarian Capsules 100 kaps. (81 g)

Magnesium 300 mg
Magnesium

Magnesium är ett nödvändigt mineral för hälsan som bidrar till att förnya cellerna och deltar på många plan i kroppens fysiologiska funktioner. Förutom att magnesium förnyar cellerna, förbättrar det kalciumupptagningen, upprätthåller hjärt- och blodkärlsfunktionen, har en lugnande effekt på nervsystemet och förbättrar sömnkvaliteten m.m.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1 kapslar daglig. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 60 Vegetarian Capsules (39 g)

Köp

60 Vegetarian Capsules (39 g)

Mega D3
Kraftig D-Vitamin

Kraftiga Mega D3 innehåller D3-vitamin (kolekalciferol), som främjar bland annat skelettets hälsa, immuniteten samt hjärtats och blodkärlssystemets funktion. Därtill stimulerar Mega D3 ämnesomsättningen i cellerna. Det är känt att D3-vitamin samverkar med fler än 200 olika gener och har en central roll i många ämnesomsättningsprocesser.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1 tablett dagligen. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 90 tabl. (28 g)

Köp

90 tabl. (28 g)

Melatonin 1 mg
MELATONIN

Melatonin förkortar den tid det tar att somna och lindrar tillfällig sömnlöshet. Melatonin hjälper att uppnå en normal sömnrytm, bidrar till avslappnad sömn och främjar den allmänna hälsan. Melatonin kan också användas för att lindra trötthet vid jetlag. Preparatet lindrar de individuella effekterna som beror på tidsomställningen vid jetlag, såsom trötthet, irritation och koncentrationssvårigheter.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1 tablett 1 timme innan sänggående. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 100 tabletter (30 g)

Köp

100 tabletter (30 g)

Pharma Omega-3
HÖGKLASSIG FISKOLJEKAPSEL

Pharma Omega-3 är en fettsyreblandning som fås från kallvattensfiskar. Preparatet innehåller fleromättade fettsyror (EPA och DHA) i höga halter. Pharma Omega-3 stimulerar hjärtats, ledernas, hudens och immunsystemets funktion. Pharma Omega-3-kapslarna genomgår en grundlig rengöringsprocess, där alla eventuella miljögifter avlägsnas.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1-3 kapslar dagligen. Den recommenderade doseringen för ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Inte rekommenderas för personer med blodkoaguleringstid minskas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 120 kaps. (120 g)

Köp

120 kaps. (120 g)

Strong Green Tea extract EGCG
STARKT EXTRAKT AV GRÖNT TE

Strong Green Tea Extract innehåller extrakt av grönt te som är allmänt känt för sina fördelaktiga hälsoeffekter. Extraktet innehåller EGCG (epigallokatekingallat), som är en kraftig antioxidant. Strong Green Tea Extract har också termogena egenskaper som bidrar till att öka ämnesomsättningens aktivitet. Därtill stimulerar extraktet blodcirkulationssystemet. Strong Green Tea Extract lämpar sig utmärkt för viktkontroll och som stöd för den allmänna hälsan.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1-2 kapsel daglig. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstempera-tur oåtkomliga för barn och skydd för solljus. Den rekommenderade dosen får ej överskridas.

X

Vikt: 90 tabletter (72 g)

Köp

90 tabletter (72 g)

Vege Protein
HÖGKLASSIGT VEGETABILISKT PROTEINPULVER

Laktos- och glutenfria VegeProtein är en högklassig, 100 % växtbaserad proteinmix. VegeProtein är ett särskilt bra alternativ för personer som lider av problem i matsmältningskanalen, födoämnesallergier eller laktosintolerans. VegeProtein löser sig lätt i vätska och har en neutral smak.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde Chocolate
Näringsvärde Natural

Bruksanvisning: Blenda 1 doseringssked (30 g) pulver med ca. 3 dl vatten och njuta 1-3 gånger dagen.

Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Smaker: Choklad och Naturlig
Vikt: 700 g

Köp

Choklad, 700 g

Köp

Vanilja, 700 g

Köp

Naturlig, 700 g

Vitamin B-Complex
B-VITAMINBLANDNING

Vitamin B-Complex innehåller B-gruppens vitaminer som alla har en livsviktig funktion i kroppen. De medverkar i näringsämnenas energiomsättning, nervsystemets och hjärncellernas funktion samt hjärtats och blodkärlens funktion. Vitamin B-Complex stimulerar också hudens, hårets, musklernas och skelettets hälsa. Vitamin B-Complex innehåller alla nödvändiga B-gruppens vitaminer i optimala förhållanden.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 2 kapslar daglig. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 100 Vegetarian Capsules (61 g)

Köp

TULOSSA: 100 Vegetarian Capsules (61 g)

Vitamin B12
B12-Vitamin

Vitamin B12 innehåller B12-vitamin, som har en viktig funktion i kroppen bland annat för att skydda nervcellerna, bilda röda blodceller och bidra till fetters och proteiners ämnesomsättning. B12-vitamin är också en viktig förening för hjärn- och minnesfunktionen. Vitamin B12-tuggtabletterna har smak av svarta vinbär och innehåller B12-vitamin i en mycket lättupptaglig form (metylkobalamin).

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1 tablett dagligen. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Smaker: svart vinbär
Vikt: 60 tuggbar tabletter (24 g)

Köp

60 tuggbar tabletter (24 g)

Vitamin C 500 mg
C-Vitamin

Vitamin C innehåller C-vitamin (askorbinsyra), som främjar immunsystemets normala funktion och skyddar vävnader från oxidativ stress. Vitamin C stödjer upptagningen av järn och förhindrar oxidering. Dessutom effektiverar Vitamin C kollagenbildningen som främjar skelettets och hudens normala funktion.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 2 kapslar dagligen. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 100 vegetable caps. (65 g)

Köp

100 vegetable caps. (65 g)

Zink 25 mg
Zink

Zink är en nödvändig mineral för normal tillväxt och utveckling. Zink upprätthåller den allmänna motståndskraften, stärker huden, håret och naglarna, stimulerar hormonfunktionen och främjar de nödvändiga fettsyrornas funktion i vävnaderna. Zink innehåller zinkglukonat som upptas effektivt av kroppen.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 1 tablett dagligen. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 60 tabletter (16 g)

Köp

60 tabletter (16 g)