Innovativa produkter

M-Nutritions effektiva specialprodukter har alla en särskilt inriktad effekt i din kropp. Produktserien bygger som namnet antyder på innovationer som är unika i hela Europa och som hjälper dig att nå de resultat du alltid drömt om.

Muscletor
TILLSKOTT FÖR ÖKAD MUSKELMASSA

MUSCLETOR är det första beta-hydroxi-beta-metylbutyratpreparatet i fri syraform (HMB-FA) på den europeiska marknaden. MUSCLETOR ökar avsevärt tillväxten av muskelmassa och muskelstyrka, vilket har bevisats i en kontrollerad undersökning. Preparatets funktion går ut på att förhindra muskelnedbrytning, varvid muskeltillväxten maximeras. MUSCLETOR lämpar sig särskilt bra för styrketräning.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 3 kapslar dagligen. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 126 kaps. (173 g)

Köp

126 kaps. (173 g)

MANIA!™
HÖGKLASSIG EFFEKTHÖJARE

MANIA!-preparatets vetenskapligt framtagna sammansättning förbättrar vitaliteten, motverkar försurningen i musklerna och effektiviserar omvandlingen av fettreserver till energi. MANIA! innehåller aminosyror som gör musklerna starkare och förhindrar att immuniteten försvagas. MANIA! innehåller också de elektrolyter som behövs under träningspasset. MANIA! lämpar sig utmärkt till exempel för gymträning och kampsporter.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: Blenda 1 doseringssked (ca. 20 g) pulver med ca. 3 dl vatten. Njuta 30 min innan träning.

X

Smaker: Svärta vinbär
Vikt: 500 g

Köp

Metsävadelma, 500 g

Köp

Svärta vinbär, 500 g

DAA+ZMA
TESTOSTERON BOOSTER

DAA+ZMA består av en unik blandning effektiva beståndsdelar som stimulerar den normala testosteronproduktionen. DAA+ZMA innehåller D-aspartinsyra, zink, magnesium, selen och D3-vitamin i en särskilt lättupptaglig form. En högre testosteronnivå förbättrar tillväxten av muskelmassa och muskelstyrka samt höjer vitaliteten och potensen.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde

Bruksanvisning: 6 kapsel daglig. Den rekommenderade dosen får ej överskridas. Kosttillskotten ersätter inte en mångsidig diet. Förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn och skydd för solljus.

X

Vikt: 180 caps. (109 g)

Köp

180 caps. (109 g)

GrowMax
TILLSKOTT FÖR ÖKAD MUSKELMASSA OCH MUSKELSTYRKA

GrowMax består av en blandning effektiva beståndsdelar som påskyndar tillväxten av muskelmassa och muskelstyrka. Dessutom förbättrar GrowMax prestationsförmågan och effektiviserar återhämtningen. GrowMax innehåller bland annat kreatin och HMB, vilka förbättrar träningsresultaten. GrowMax har en fräsch smak och löser sig bra i vätska. GrowMax lämpar sig för alla idrottsgrenar.

Näringsvärde och bruksanvisning:

Näringsvärde Exoticfruit

Bruksanvisning: Blenda 1 scopa (ca. 8 g) pulver med 3dl vatten. Njuta 2-5 portioner per dag. Den rekommenderade dosen får ej överskridas.

X

Smaker: Exotisk frukt
Vikt: 500 g

Köp

Exotisk Frukt, 500 g