M-Nutrition

Det innovativa varumärket Manninen Nutraceuticals har omvandlats till den enhetliga och effektiva produktserien M-NUTRITION.

M-NUTRITION har sitt ursprung i en brinnande passion för att skapa högklassiga och innovativa produkter. Ända från början har vårt mål varit att erbjuda någonting nytt och unikt. Många av våra produkter är de första i sitt slag på marknaden. En annan hörnsten i vår verksamhet är hög kvalitet. Det återspeglar sig framför allt i våra produkter men också i företagets övriga verksamhet.

Vi har tagit fram M-NUTRITION för att kunna erbjuda våra kunder allt bättre service. De moderna och snygga förpackningarna är försedda med ingående information om det högklassiga innehållet och själva produkten. Bland vårt enhetliga produktsortiment hittar du garanterat en produkt som motsvarar dina behov och mål.

Den nya produktfamiljen överensstämmer med vår vision om att vara en föregångare i branschen. Vi är övertygade om att M-NUTRITION uppfyller alla dina förväntningar både i fråga om produkternas innehåll och effekt. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att garantera detta, eftersom vi vet att inte heller våra kunder nöjer sig med mindre.

Våra verksamhetsprinciper kommer till uttryck i vårt motto:

M-NUTRITION – INNOVATION. QUALITY.